Klubový šampionát Spolku Pasení CZ

SPCZ vyhlašuje nultý ročník seriálového závodu pro své členy. Do Šampionátu se nemusíte přihlašovat, každý člen bude automaticky do seriálu zařazen. Vyhlášení proběhne na členské schůzi na podzim, po ukončení závodní sezóny. Průběžné výsledky Šampionátu budete moci sledovat na webu. Vítěz seriálu IHT 3 v daném stylu (TS, CS) získá titul Šampion TS/CS SPCZ. Vyhlášeny budou i první tři místa v kategoriích IHT 1 a IHT 2 v obou stylech. Podmínky účasti: Závodník musí být členem Spolku pasení CZ minimálně měsíc před trialem (pořádaným SPCZ), aby mu byl trial

počítán do Šampionátu. Šampionátu se účastníte jako tým handler-pes. Do Šampionátu jsou počítány ty závody, během kterých se jdou všechny tři úrovně (IHT 1-3). Jmenovitě pro TS: květnové Těně, červnové Těně, zářiové Těně a zářiové Načešice, tedy dohromady 4 závody. Jmenovitě pro CS: srpnový Scude trial, zářiové Načešice, zářiový Scude trial, říjnový Scude trial, tedy dohromady 4 závody.

Bodování: V každém trialu je bodováno prvních pět míst. Pokud se na některém z pěti míst umístí nečlen SPCZ nebo člen před uplynutím měsíce členství, automaticky se body přesouvají na další v pořadí trialu.

1. místo v trialu = 5 bodů do seriálu

2. místo v trialu = 4 bodů do seriálu

3. místo v trialu = 3 bodů do seriálu

4. místo v trialu = 2 bodů do seriálu

5. místo v trialu = 1 bodů do seriálu

O celkovém umístění v Šampionátu SPCZ rozhoduje součet bodů získaných (do seriálu) za umístění v závodě. Při rovnosti bodů v seriálu rozhoduje součet skutečně získaných bodů v trialech (tedy součet bodů zapsaných v protokolech/VP). Přejeme všem hodně štěstí, hry mohou započít!

Spolek pasení CZ