Skude Trial 28. - 29. 10. 2017

Závody a zkoušky v ČR na ovcích plemene SKUDDE  28-29.10.2017

Garant: Spolek pasení (SPCZ)

Pořadatel: Ing.Jiří Motyčka  +420 776 739 891

Rozhodčí: Martin Maček

Parkování na hrázi rybníka na straně blíže k vodě !!V případě dobrého počasí i v podhrází rybníka.

Pro koho: majitele ovčáckých psů s PP FCI i bez něj, vítáni jsou (jako diváci) i majitelé ostatních ovčáckých plemen psů a zájemci o pasení, kteří uvažují o pořízení ovčáckého psa.

Program:

14.10. sobota: od 8.30 hod. prezence, od 9:00 hod. zahájení, trial FCI IHT 1 CS ,HWT CS, NHAT (CS/TS) a na závěr Farmářský závod

15.10. neděle: od 8:30 hod. prezence, od 9:00 hod IHT2,HWT a NHAT (CS/TS) a na závěr farmářský závod

Pořadatel si vyhrazuje právo změny programu podle aktuální situace.

Kde: Nová Ves u Albrechtic nad Orlicí zobrazení na mapě

Poplatky: 450 Kč za zkoušku,členové Spolku Pasení CZ 400 Kč.Farmářský závod 400 Kč,,členové Spolku Pasení CZ 350 Kč.

Vše platí se na účet  2500512757 / 2010

Uzávěrka: 27. 10. 2017, nebo dříve při naplnění kapacity. POZOR, počet startujících je omezen.

Ubytování: možno přímo na pastvině stanovat,či karavan.Voda,Elektřina,WC zajištěno. Občerstvení: v areálu farmy bude občerstvení zajištěno (kotlíkový guláš,steaky,klobásky,pivo,limo,káva atd..)

Veterinární podmínky: Pes musí být klinicky zdráv a mít platné očkování na vzteklinu, psinku, parvovirózu, leptospirózu a infekční zánět jater. Další ustanovení: Podmínkou pro přijetí ke zkoušce či soutěži je umožnění identifikovat psa podle tetování nebo čísla čipu, které je uvedené na průkazu původu psa. . Všechny další podmínky a ustanovení se řídí pravidly a směrnicemi FCI, která jsou k dispozici na www.kjcrbrno.cz nebo na www.spolekpaseni.cz. Počty účastníků jsou limitované, o přijmutí přihlášky rozhoduje pořadatel (resp. vedoucí akce). Změny v propozicích a delegaci rozhodčího vyhrazeny. O zrušení akce nebo odmítnutí přihlášky podá pořadatel přihlášenému zprávu tak, aby ji obdržel nejméně jeden den před předpokládaným termínem akce.

• LISTINA       startovní listina      Listina

Titul MR v pasení ČR

2014. Miroslav Koško pes Nick Miveko
2.místo Martin Maček pes Mirk Miveko,3.místo Michal Jindra Quinto Miveko.Závod se běžel v Rakousích
2013 Miroslav Koško pes Glen
2.místo Miroslav Koško pes Nick,3 místo Petr Kryštof pes Skip.Závod se běžel v Rakousích.